Cégünkről

Az Ivemex Kft. mikro-, kis és középvállalatok, intézmények informatikai rendszereinek tervezésére, kivitelezésére, üzemeltetésére szakosodott magyar családi vállalkozás.

1997 óta foglalkozunk:

  • rendszerfelügyelettel
  • rendszertervezéssel
  • informatikai tanácsadással
  • hálózattervezéssel és építéssel

Mobil asszisztenciával a kezdetek óta foglalkozunk cégen belül, hiszen a alaptevékenységünkből kifolyólag, a munkavégzés különböző helyszíneken zajlik és az irodai háttérmunka van fix helyhez kötve, így a távolról nyújtott adminisztrációs segítség eleinte e-mail és telefonkapcsolaton keresztül valósult meg.

2011-ben partnereink felé is nyitottunk tevékenységünkkel, mert igény mutatkozott megbízható, gyakorlott asszisztencia szolgáltatásra, ami bármikor elérhető vagy akár projektmunkákra is igénybe vehető. Így ezen tevékenységünket átgondolván "mobillá" tettük az asszisztenciát is és már, mint szolgáltatást kínáljuk.

Célunk, hogy Partnereink észrevegyék a különbséget a jó és az elfogadható, a hatékony és a működő között, és észre se vegyék, hogy fizikailag nem egy helyen dolgozunk. Megelégedettségükért teszünk, gyors reagálásunkkal, rugalmas önálló munkavégzésünkkel és alternatív időpontokban való elérhetőségünkkel.

A mai felgyorsult világban, amikor az idő pénz, nem mindegy, hogyan gazdálkodunk vele. Vállalati szinten ki kell használni a sokféle kommunikációs lehetőséget, a technika legújabb vívmányait. Mivel ma már cégen belül is inkább telefonon vagy e-mailben kommunikálnak a munkatársak, ezért egy asszisztens munkája is ellátható távolról, ha megfelelő felkészültséggel, informatikai háttérrel rendelkezik és mobilis a munkavégzést illetően, hiszen egy vezető munkája sem fejeződik be fix időben, és vannak hétvégén is üzemelő cégek. Vannak olyan időpontok amikor egy alkalmazott asszisztens már nem dolgozik, vagy szabadságon van. Esetleg felgyülemlett a munka vagy bejött egy nem várt projektmunka és nincs idő hosszas munkaerő kiválasztásra. Ilyenkor jön jól egy felkészült, független, megbízott asszisztens, aki segít helyben s távol, hétköznap és hétvégén.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com