Keresés

Közösség

Skype chat

chat kiberlovag
Szolgáltatásaink
Rendszerfelügyelet

Tipikusan a kis- és közép vállalati szektorban, és egyes intézményeknél felmerülő igény a nem teljes munkaidős, külsős rendszergazda alkalmazása. Legfőbb előnye az így rendelkezésre álló, valós szakmai tudás, megfizethető árak mellett. Nagyobb vállalatok helyi informatikai csapatának munkáját is hatékonyan lehet külsős munkatárs alkalmazásával ésszerűbben szervezni.

Bővebben...
 
Hardver-szoftver beszerzés, karbantartás

A hardverek és szoftverek beszerzése, telepítése, karbantartása visszatérő probléma. Az eszközök elavulnak azokat bővíteni, lecserélni sokszor nem egyszerű feladat, ha a

Bővebben...
 
Garanciális és általános szerviz

Az informatikai eszközök hibakeresése, szervizelése összetett feladat. A hardver, vagy akár a szoftver hibáinak megállapítása, kijavítása, a képzett informatikust is komoly kihívás elé állítja.

Bővebben...
 
Informatikai tanácsadás

Napjainkban minden tevékenységet óhatatlanul érint az informatika, így a szakmai döntések meghozatala előtt szükséges a szakértő személet.

Bővebben...
 
Hálózatok tervezése, kivitelezése

A hálózat a rendszer "vérkeringése". A mai rendszerekben ritka az olyan eszköz, ami nem függ a hálózattól, így annak megfelelő tervezése, kivitelezése alapvető fontosságú.

Bővebben...